EDİRNE İPSALA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim I. Dönem Yarıyılı Sona Erdi

2014-2015 Eğitim Öğretim I. Dönem Yarıyılı Sona Erdi...
2014-2015 Eğitim Öğretim I. Dönem Yarıyılı Sona Erdi

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih Mehmet ENGİN, Şehit Er Emrah KARATABAN İlkokulu´nda ve Yeni Karpuzlu Belediye Başkanı Sayın Ufuk ATALAY ile birlikte Çağdaş Yaşam Ali OĞZUMAN Anaokulu, Yeni Karpuzlu Mustafa GERGİN İlkokulu ve Ortaokulu´nda I. Dönem sonu karne töreninde öğrencilere karnelerini verdiler.

İlçemiz okul öncesi 281, ilkokullarında 1277, ortaokullarında 1185 ve liselerde 381 öğrencimiz olmak üzere toplam 3124 öğrencimiz karnelerini aldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih Mehmet ENGİN yarıyıl mesajında;

"2014- 2015 Eğitim/Öğretim yılının ilk döneminin  bu son günü ile ilgili olarak, her bitiş yeni bir başlangıcı beraberinde getirir. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, gelecek geçmiş üzerine kurulur. Geçmişini iyi bilen, geçmişini sağlam temellere oturtan, geçmişiyle korkusuzca yüzleşen ve hatalardan ders çıkarıp geleceğe ulaşan bireyler geleceğin de sahipleri olmaktadırlar. Bu vesileyle siz öğrenciler, bu dönem sonunda kendinizle girişeceğiniz bir iç muhasebeyle, yeni bir başlangıç yapma şansını yakalayacaksınız. Bu sayede ikinci döneme daha dinamik başlayacak ve gelecekteki hedefleriniz için daha azimli ve kararlı olacaksınız. Elbette bir insan üç beş rakamla ölçülemeyecek bir değerdir; ancak alacağınız karneler, sizin emeklerinize biçilmiş birer karşılıktır. İşte bu sayede kendinizi değerlendirecek ve geleceğinizi daha güzel bir şekilde inşa edeceksiniz. Şunu da belirtmek gerekir ki; notlarınız ne olursa olsun hepiniz bizim için ayrı birer değersiniz. Bu vesileyle tüm eğitim camiamızı çalışmalarından dolayı tebrik eder, sevgili öğrencilerimize iyi tatiller dilerim." dedi.

2014-2015 Eğitim Öğretim I. Dönem Karne Töreni Galerisi Fotoğraf Galerisine Gitmek İçin Tıklayınız.

Hükümet Konağı. Kat3 İpsala/EDİRNE - 0 284 616 12 45

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.